Открийте стартиращи компании, услуги, продукти и още от нашия партньор StackSocial.

...
Открийте стартиращи компании, услуги, продукти и още от нашия партньор StackSocial.
Коментари Харесай

Спестете $67 от тези слушалки за преводач, които ви помагат да говорите на 37 различни езика

Открийте започващи компании, услуги, артикули и още от нашия партньор StackSocial. New York Post може да получи отплата и/или партньорска комисионна, в случай че купувате посредством нашите връзки.

TL;DR:  Спестете 42% от тези наградени слушалки за превод, които ви оказват помощ да поддържате връзка на 37 езика до 21 април.

Пътуващите по света, слушайте! На път сме да ви осъществим едно предпочитание, което в никакъв случай не сте считали за допустимо в действителния свят: Силата да поддържате връзка с (почти) всеки по света! И ние не приказваме за евакуиране на Гугъл Translate и притискане на палци за прилични резултати, ние приказваме за този интуитивен чифт слушалки за превод.

Слушалките Mymanu CLIK S бяха показани на CES и завоюваха награди за това, че оказват помощ на пасажерите да поддържат връзка с локалните поданици, и се продават за $89,97 (норм. $157) сега до 21 април.

Да приемем, че имате идна почивка в евро (завист!). След като кацнете в Испания, Франция или Германия, може да се нуждаете от помощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР